Vi söker resesällskap

 

UPPLEVELSERESOR

 

SINGELRESOR

 

BOKA FLYGRESA, HOTELL, HYRBIL

 
 
 
Jag söker resesällskap till följande resa:

Förnamn

Ålder

Jag söker resesällskap till följande resa

E-postadress

Jag önskar nyhetsbrev från Singelresor via e-post:

NejJa 

När alla fält är ifyllda, klicka på Skicka

Efter att du skickat "Söker resesällskap" till www.upplevelseresor.org läggs, efter granskning, annonsen ut
på den här sidan!
Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer.


Jag medger att mina uppgifter läggs ut på www.upplevelseresor.org/resesallskap.htm

Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.
Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär? Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.

 


Nu kan du boka resor till Vietnam, Indien och flera länder i dra Afrika med egen guide och bil
. Dessa resor är mycket prisvärda,
t.ex. kostar en rundresa i Vietnam för två personer med egen guide inte mer än en likvärdig gruppresa. Detta är ett bra och bekvämt sätt att resa för dig och någon reskompis. Alla guider pratar bra engelska. 
Mer information hittar du på www.vietnamresor.org , www.afrikaresor.org och  www.indienresor.org

 

Jesper, 50 söker resesällskap till ett varmare Land  tex Thailand åka ca 18 november 2 veckor.
E-postadress: jespernord1@gmail.com
 

Eliza, 52 söker resesällskap. Vill resa vecka 51 till sol och värme. Är flexibel..röker inte. Bor i Stockholm. Icke lesbisk. Stört fördel att du bor i Stockholm och träffas innan. Vart? Där som finns värme..vi kan kombinera strand med huvudstad om det går.
E-postadress: ekec64@gmail.com
 

THOMAS, 51 söker resesällskap, en man mellan 40-50år till Kreta 2017 4v 2017 augusti.
E-postadress: zebthomas16@hotmail.com
 

Marie, 61 söker resesällskap till julmarknad i Tyskland nov/dec. Helst från Skåne.
E-postadress: MH2011@live.se
 

Lars, 65 söker resesällskap till Norden & Europa på Mc.
E-postadress: larsaronsson@yahoo.com
 

Camilla, 48 söker resesällskap. Jag har tänkt åka 2 v till Phu Quoc (Vietnam) med avresa, helst från Landvetter, tidigast 28/11 och senast 2/12. Söker en kvinnlig resekamrat som är sugen på både lite utflykter, sol o bad och att prova den lokala maten med nåt gott att dricka till. Jag är ingen "hålla-igång-hela-natten-människa". Har inte tänkt mig bekväm och dyr Charter utan en flygbiljett till bra pris och boka, mysigt, mindre boende vid havet på egen hand hemifrån. Jag bor i Jönköpings kommun. Vore bra om du inte bor allt för långt bort, så vi kan ses o prata lite innan.
E-postadress: hl.shape@gmail.com
 

Lillemor, 70 Söker kvinnligt ressällskap från Göteborg till Grand Canaria, Puerto Rico. Vill komma bort från den mörka kalla årstiden och vill därför helst resa i slutet av november 2016 i 2-3 veckor. Låter det intressant så får ni jättegärna höra av er!
E-postadress: moa.engqvist@gmail.com
 

Christina, 69 söker resesällskap till vartsomhelst där det är varmt.
E-postadress: eva_hagg8a@hotmail.com
 

Tina, 57 söker resesällskap till sol och bad  2017. Inte rök och spritfri, sista minuten fungerar bra. Kap Verde är en tanke, åka från Arlanda.
E-postadress: alvedors@live.se
 

Christina, 62 Ska åka till Dubai runt jultid 2016. Vill göra en lite lyxigare utfärd som heter deser dagar eftersom min reskompis inte är intresserad av att göra den.
E-postadress: croxhag@yahoo.se
 

Rune, 62 söker resesällskap till en resa till värmen i vinter.
E-postadress: nilssonrune37@hotmail.com
 

Noomi, 52 söker resesällskap till Kerela Indien.
E-postadress: noomi.bergstrom@huddinge.se
 

Gitte, 70 söker resesällskap. Någon här som vill göra en kryssning?? besöka bl.a. Singapore  - Hong Kong.
E-postadress: ystad1@hotmail.com
 

Fredrik, 42 Jag har nyligen köpt en helt ny husbil. Den är stor och bekväm och har all tänkbar utrustning.  Jag planerar att köra från Sverige i slutet av september. Resan är planerad att gå via Champagne-distriktet, vidare ner till Franska Rivieran, sedan Italiens västkust ner mot Neapel. Därefter Italiens ostkust norrut och avslutningsvis Dolomiterna i norr, innan hemfärd mot Sverige.  Då jag själv är singel, vore det trevligast om du också är det. Givetvis inget krav på att "tycke ska uppstå". Ja, du fattar nog. Så har någon tjej lust att hänga med på hela resan eller delar av den, är det bara att höra av sig. Jag bekostar hela resan, men dina mat- och nöjeskostnader får du gärna betala själv ;)   Min hund av mindre storlek kommer följa med. Jag kommer behöva arbeta från datorn ett par timmar per dag.
E-postadress: fredrik.hansson@goalpin.se
 

Git, 64 Jag är en nybliven pensionär och söker nu en kvinnlig reskompis som liksom jag älskar att resa. Jag vill se och uppleva saker, inte bara sol och bad. Det är viktigt att du är glad och positiv och bor i eller nära Malmö.
E-postadress: birros.r@outlook.com
 

Thomas, söker resesällskap till norra Thailand ev Vietnam 2-3 veckor i december eller januari.
E-postadress: Info@vibygarden.com
 

Saussan, 45 söker resesällskap inom Europa.
E-postadress: sa.ma@hotmail.se
 

Meta, 65+ Söker resesällskap. Är öppen för olika förslag på resmål.
E-postadress: margo27@yahoo.com
 

Eliza, 52 söker resesällskap. Vill gärna resa en weekend  eller 3nätter. Ej lesbisk. det funkar resa till huvudstad../en vecka till sol och värme. Jag bor i Stockholm.
E-postadress: ekec64@gmail.com
 

Stina, 35+ söker resesällskap till julmarknad slutet av nov/början av dec. Endast fre-sön! Tallinn eller Helsingfors. Färja eller flyg. Ålder 30-60, helst kvinns, lagom social och världsvan. Uppsala.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com
 

Lars-Håkan, 52 söker resesällskap till Italien.
E-postadress:
honda1000vtrsp1@gmail.com

 

Jan, 70 Söker resesällskap (kvinna) att åka bil runt i Sverige. Se på olika sevärdheter som vårt land kan erbjuda. Planera rutten kan vi göra tillsammans. Jag har bilen men vi kan dela på kostnaden (bensin). Jag kommer från Sthlmstrakten.
E-postadress: jascargo@outlook.com
 

Lena, 66 söker resesällskap till Thailand 3v.Borneo 3v Thailand igen 3v reser den 2 januari ordnat bra och mycket prisvärt boende och resa med flyg asia airline är jättebilligt och från Sverige reser jag med Qatar Svara så ska jag berätta mer Jag bor i Hörby och är Västgöte.
E-postadress: annalenanadersson441@gmail.com
 

Lars, 53 söker resesällskap till Mc-resa på hyrd mc vi kör varsin mc. Kapstaden-Etosha nat.park-Victoria fallen-Malawi-Beira-Richards Bay-Lesotho-Kapstaden. Detta är några preliminära checkpoints för rutten och planeringen är bara i sin linda men kontakt är tagen med uthyrningsfirma i Kapstaden och de ser inga problem med denna rutt utan ställer gärna upp med tipps och råd på vägval och annat. Tanken är mycket grusväg men även transportsträckor på asfalt i den mån det finns. Resan handlar om djur, natur, närhet till lokalbefolkning och minimalt med storstad. Boende i allt från tält till finnare hotel beroende på vad som är lämpligt för stunden. Man eller kvinna spelar ingen roll för mig som reskompis viktigast är ett glatt humör och att du ser möjligheter istället för problem. Tänkt restid 2017 juni-juli 5-6 veckor.
E-postadress: levlivetnu@outlook.com
 

Lena, 67 år Vill du dela min dröm att i etapper ta elcykeln från Ystad till Haparanda. Under några månader - start 2017 till 2018/19.
Blir du intresserad av hela eller delar av äventyret.  Jag är pigg och fräsch bor i Göteborg. Svara så kan vi planera tillsammans.
E-postadress: nellrup@hotmail.com
 

Anna, 43 söker sällskap för att vandring o storstad. Vill vandra en bit på el Camino mellan San Sebastian o Bilbao o hinna med ngn storstadsdag oxå. Kan vara borta en vecka o vill åka i oktober.  Måste inte gå ett visst antal km, viktigaste är att det är trevligt o avkopplande. Är rätt flexibelt o lättsamt resesällskap. Söker främst kvinnligt resesällskap.
E-postadress: valborgvinagerflaska@gmail.com
 

Tommy, 67 söker resesällskap till Thailand på sol, dyk och njutning eller Spanien för golf och gärna longstay. Under början av 2017
E-postadress: tpe48@hotmail.com
 

Tommy, 65 Söker resesällskap (kvinna) som vill hänga på longstay Spanien eller Portugal i början av 2017 Dela på kostnaderna och utan förbehåll. Gärna boende i Skåne för kemi träff.
E-postadress: tpe48@hotmail.com
 

THOMAS, 50 söker resesällskap till KRETA
E-postadress: zebthomas16@hotmail.com
 

Jenny, 34 söker resesällskap till Nya Zeeland två månader. Jan & feb/feb & mars 2017.  Hej! Jag heter Jenny är 34år och söker en eller flera positiva äventyrare till ett av mina drömresmål Nya Zeeland! Jag är sugen på att åka dit, resa runt, ta mig tid att upptäcka nya platser och njuta av naturen!  Jag är en riktig naturälskare, brinner för att upptäcka nya platser och utforska naturen! Jag gillar vandring, cykling, kan även ta mig runt på en häst, vill prova surfing, snorkla,  träffa trevlig folk, ha roligt, ta någon drink ibland och räta ut kroppen med ett yogapass då då.   Jag har ett fast jobb, en massa semester att ta ut, en brinnande längtan att ge mig iväg och bara vara fri! Men jag är inte den som gillar att resa själv, jag vill ha någon att dela upplevelserna och äventyren med. Delad glädje är dubbel glädje och problem längs vägen känns inte lika stora när man är två eller fler.   Jag tänker två månader kan vara ganska lagom, då hinner man utforska landet utan att stressa. Bil eller husbil känns som det smidigaste sättet att ta sig runt.  Målet är att på ett njutningsfullt sätt se och uppleva det Nya Zeeland har att erbjuda i form av natur, stränder, berg, nationalparker, vandringsleder, aktiviteter mm  Jag tänker man försöker hålla kostnaderna nere på sådana saker som mat och boende och istället lägger pengar på diverse aktiviteter och upplevelser.   När: Jag tänker mig två månader, antingen januari& februari eller februari & mars  Jobbet kräver lite planering och jag måste vara ute med en ledighetsansökan i god tid.  Så jag hoppas verkligen jag kan hitta någon pålitlig person som vill följa med! Och gärna snart! :)   Som person är jag flexibel, spontan, snäll, lugn, positiv, rastlös (jag har ett behov av att komma ut och röra på mig, efter jag gjort det...då är jag lugn), jordnära och morgonmänniska.  Jag bor i Blekinge, södra Sverige.  Och självklart hade det varit idealt om vi kunde ses, prata,  känna av personkemin, slå oss ner, bildgoogla och planera resan ihop :) Hör av er!
E-postadress: jehhyesse@gmail.com
 

Jan Olof, 55 söker resesällskap till Gran Canarie, Asien.
E-postadress: Jampa.hammarstrom@gmail.com
 

Björn, 40 söker resesällskap till Grekland / Spanien, välj du.
E-postadress: bjor76@gmail.com
 

Linda, 57söker resesällskap till Japan och Vietnam från mitten av november 2016, under några veckor. Helst nån från Stockholmtrakten så att vi kan träffas innan..
E-postadress: ld_delfin68@yahoo.se
 

Marwan, 46 söker resesällskap till Grekland.
E-postadress: marwanali1970@hotmail.com
 

Sara, 22 söker resesällskap till Grekland.
E-postadress: Ssaraae@live.se
 

Britt, 66 söker resesällskap till Puerto de Soller eller träningsresa för seniorer Playitas Fuerteventura Canary Islands. Eller, kom med förslag, är inte intresserad av bara sol o bad. Man el kvinna, gärna rök o spritfri, inget krav..
E-postadress: britthelen50@hotmail.com

 

Mona, 27 söker resesällskap till Kuba rundresa.
E-postadress: monamadani89@hotmail.se
 

Kajsa, 64 Söker ressällskap 2 veckor till Mexico, Thailand eller annat varmt resmål under januari, februari, mars. Gärna från Stockholmstrakten för att träffas innan och planera.
E-postadress: karinmarstroem@yahoo.se
 

Marian, 42 söker resesällskap till Italian.
E-postadress: Mar-sar2010@hotmail.com
 

Rolf, 70 söker ressällskap, kvinna, till höstresa, Gr Canaria.
E-postadress: roffehansson@hotmail.com
 

Ann, 62 Söker kvinnligt resesällskap i januari. Hade tänkt mig Costa Rica, men är öppen för andra förslag.
E-postadress: bessie_80@hotmail.com
 

Lundabo, 63 Man i Lund, 63, önskar resesällskap till Lübeck eller annan nordtysk stad under hösten.
E-postadress: 2468m9753@gmail.com
 

Inger Gunilla från Helsingborg, 70+ söker resesällskap till en höstresa.
E-postadress: gunilla.andesson38@gmail.com
 

Gunilla, 70 söker resesällskap till värmen i vinter, gärna 2-4 veckor. Jag är rökfri. Avresa Umeå eller Stockholm.
E-postadress: ann.1396@hotmail.com
 

Gitte, 70 Reskamrat, kvinna, lättsam positiv ... korta som långa resor öppen för alla förslag ... jag bor i södra Skåne.
E-postadress: ystad1@hotmail.com
 

Martin, 66 söker resesällskap till aktiva resor vandring, cykla, kayak kanske dykning helst kvinnor.
E-postadress: mgellis48@gmail.com
 

Tia, 68 Söker resesällskap till Central Amerika mars 2017.
E-postadress: ogek@comhem.se
 

Ellen, 22 söker resesällskap till Filippinerna/Bali.
E-postadress: ellenottnargard@hotmail.com
 

Karl, 32 söker resesällskap till Kolmården för en dag på djurparken.
E-postadress: km.lind84@gmail.com
 

Anita, 67 söker resesällskap. Jag är öppen för olika förslag på resor.
E-postadress: anita.johansson49@gmail.com
 

Karl, 32 söker resesällskap till Göteborg och besök på Liseberg.
E-postadress: km.lind84@gmail.com
 

Ann-Marie, 65 söker resesällskap till framtida spännande resor. Bor i nv Skåne.
E-postadress: amigilda@hotmail.com
 

Marcus, 20 söker resesällskap till Amsterdam.
E-postadress: macscrue@gmail.com
 

Kristina, 61 söker resesällskap till Borneo.
E-postadress: 13danielsson@gmail.com
 

Sanjaya, 33 söker resesällskap till Srilanka.
E-postadress: sanju_kari@hotmail.com
 

Meme,32 söker resesällskap till Canariaöarna.
E-postadress: sharonfrukt@hotmail.com
 

Micael, 48 söker resesällskap till att lifta i Alaska.
E-postadress: Micael@sparbevakarna.se
 

Lennart, 69 söker resesällskap till en vandringsresa alperna.
E-postadress: stammen47@hotmail.com
 

Linnea, 70 söker resesällskap till en resa till Bla Argentina i februari 2017.
E-postadress: linneabrolin@live.se
 

Erika, 37 Söker kvinnligt resesällskap i augusti, allt från en weekend till 2-3 veckor. Jag har planer på att resa runt i Italien eller Spanien men kan tänka mig att åka lite vart som helst på en sista minuten eller nåt annat skoj. Jag är intresserad av sol, bad, mat, kultur, konst, naturupplevelser, och shopping.
E-postadress: erikasresa@gmail.com
 

Micke, 55 söker resesällskap. Någon tjej, kvinna som vill göra mej sällskap 2 veckor på Grand Canaria nov eller dec.
E-postadress: rasinap@hotmail.com
 

Magnus, 45 Resesällskap utomlands eller i Sverige med en tjej. Gillar allt från att vandra, lata sig i solen, aktiv semester.
E-postadress: future105@hotmail.com
 

Anette, 55 söker resesällskap. Cykla - vandra i Spanien.
E-postadress: anette.branzen@sunne.se
 

Kristoffer, 55 söker resesällskap till sol och bad Spania Grekland.
E-postadress: kriss.61@hotmail.com
 

Nasser, 56 söker resesällskap till allt.
E-postadress: siavashy44@gmail.com
 

Helena, 61 söker resesällskap till skidresa Alperna.
E-postadress: helena_antonsson@yahoo.se
 

Cece, 32 Jag söker resesällskap till Frankrike.
E-postadress: sharonfrukt@hotmail.com