Vi söker resesällskap

 

UPPLEVELSERESOR

 

SINGELRESOR

 

BOKA FLYGRESA, HOTELL, HYRBIL

 
 
 
Jag söker resesällskap till följande resa:

Förnamn

Ålder

Jag söker resesällskap till följande resa

E-postadress

Jag önskar nyhetsbrev från Singelresor via e-post:

NejJa 

När alla fält är ifyllda, klicka på Skicka

Efter att du skickat "Söker resesällskap" till www.upplevelseresor.org läggs, efter granskning, annonsen ut
på den här sidan!
Vi inför inte reklam för konkurrerande researrangörer.


Jag medger att mina uppgifter läggs ut på www.upplevelseresor.org/resesallskap.htm

Efter ca. 8- 10 veckor tas annonsen bort.
Singelresor och Upplevelseresor tar inget ansvar varken för annonsörerna eller annonssvararna.

Är du singelresenär? Res med Singelresor! www.singelresor.org - du reser tillsammans med andra singelresenärer!
Visste du att många singelresenärer inte har något emot att dela rum med en annan singelresenär? Boka din resa i god tid, så skall vi försöka hitta en trevlig rumskompis i ungefär samma ålder och med samma kön.

 


Nu kan du boka resor till Vietnam, Indien och flera länder i dra Afrika med egen guide och bil
. Dessa resor är mycket prisvärda,
t.ex. kostar en rundresa i Vietnam för två personer med egen guide inte mer än en likvärdig gruppresa. Detta är ett bra och bekvämt sätt att resa för dig och någon reskompis. Alla guider pratar bra engelska. 
Mer information hittar du på www.vietnamresor.org , www.afrikaresor.org och  www.indienresor.org

 

Bittan, 73 söker resesällskap till Kreta, Cypern eller liknande under hösten 2016. Under vintern längre resa tex Tobago eller liknande.
E-postadress: bittan.hellgren@gmail.com
 

Jan, 70 Söker resesällskap (kvinna) som vill hänga på och hyra lägenhet på spanska fastlandet/Kanarieöarna Dec-Mar och dela på kostnaderna.
E-postadress: jascargo@outlook.com
 

Marcus, 31 söker resesällskap. Är ledig 3 veckor efter 6 veckors arbete, året runt. Let's travel?
E-postadress: marcus.sundman@gmail.com
 

Hassan, 30 söker resesällskap till sol och värme.  Helts män gärna mina  ålder. Har inte bestämt mig än men nån gång under sen juli eller   till augusti .
E-postadress: wiilugaadhyahan85@gmail.com
 

Anna, 54 söker resesällskap till Öland någon/några dagar till dansveckan, 2/6 - 8/6.
E-postadress: annawiman@live.se
 

Fredrik, 39 söker resesällskap till sol och bad, i Sverige eller utomlands. Vill resa med en singeltjej i åldern 20-40. Hoppas att du är lite som mig, en glad och lättsam person som mår bra och tar hand om dig själv. Första resan kanske kan bli en dag på stranden i södra Sverige och trivs vi ihop kan vi planera en resa utomlands i sommar :) Hör av dig så kan vi lära känna varandra lite och byta bilder mm.
E-postadress: bandat@live.se
 

Claes, 70 söker resesällskap till en Kryssning i november 2016, 22 dagar: Buenos Aires - Montevideo - Kap Horn - Patagonien - Valparaiso. Utsideshytt. Förbokat och klart. Häng på vett ja!
E-postadress: irma_linnea@hotmail.com
 

Anneli, 48 Resesällskap sökes 1- 2 veckor, v.  28-29 ev 30, 31.  Man eller kvinna som bor i Stockholm så att vi kan ses och prata. Jag är singel. Öppen för resmål,  i Sverige tex Österlen eller storstad/sol och badresa. Vandra i fjällen.
E-postadress: annpet12@gmail.com
 

Jimmy, 57 söker resesällskap till Bulgarien, Burgas, Varna.
E-postadress: alsabti.jamal57@yahoo.com
 

Alexandra, 65 söker resesällskap till sol och bad, även natur och kultur. Jag bor i Malmö, är seriös och inte rökare.
E-postadress: Affirmera@hotmail.com
 

Jessica, 36 söker resesällskap till Asien sommaren 2016 v 30 &3.
E-postadress: tjej78@hotmail.com
 

Marianne, 65 söker resesällskap till Maldiverna eller Seychellerna.
E-postadress: blixtpost@yahoo.se
 

Anna 40 + söker kvinnlig resekompis v28 eller 29 2016, gärna från Skaraborg. Sol och bad, god mat, vin och kultur! Öppen för ideer! I min egen ålder för Sol och bad.
E-postadress: Annajb704@hotmail.com
 

Anders, 48 söker resesällskap till Madagaskar några veckor i oktober. Jag ska hälsa på fair-tradeorganisation och skriva något reportage. Kan lite franska. Gärna kille, ej ute efter relation.
E-postadress: anders.nilsson67@telia.com
 

Ann, 55 Söker sällskap för både korta och längre resor helst kvinnligt i samma ålder boende i Sthlm så vi kan träffas och se om personkemin stämmer.
E-postadress:
jernberg300@gmail.com

 

Lasse, 52 söker resesällskap till en resa i juli 1-3 v, är öppen för förslag!
E-postadress: billbull@spray.se
 

Maria, 48 Vore trevlig med resesällskap v 30 el 31 i sommar till sol, bad och/eller storstad. Helst kvinnligt sällskap (EJ lesb), gärna resvan och självständig.
E-postadress: mlinkv20@live.se
 

Ann, 55 Jag söker en reskompis helst kvinna i min egen ålder för både storstad eller sol och bad jag bor i Sthlm och vill att vi träffas innan några gånger så vi känner att person kemin stämmer mellan oss.
E-postadress: jernberg300@gmail.com
 

Anna, 43 söker resesällskap till storstad v.26 el. v.27. Funderar på Berlin, men är öppen för andra förslag.  Vill strosa, gå på konsert, teater, utställningar, kanske bada i pool, insupa atmosfär.  Reser helst med tjej runt min egen ålder. Är ingen festprisse men tar gärna ett glas vin.
E-postadress: valborgvinagerflaska@gmail.com
 

Stina, 35+ söker resesällskap till Oslo/Bergen igen. Med flyg. I juli (eller början av aug). Helst kvinnligt resesällis. Ålder 30-50. Lagom social. Bor själv i Uppsala & vill helst ses innan..
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com
 

Yvette, 59 söker resesällskap till: "Medelålders" par bilar Sverige - Schweiz - Ungern - Sverige, c:a 10 dgr i närmaste dagarna. Det finns plats i bilen för en ev. två flickor, då dottern ändrat sig och hoppat av.
E-postadress: lilimadeleine@gmail.com
 

Claes 70 söker resesällskap till Kryssning, Buenos Aires - Kap Horn - Patagonien - Valparaiso i november -16. insideshytt.
E-postadress: irma_linnea@hotmail.com
 

Marcus, 40 söker resesällskap till Kanarieöarna! Jag ska resa ensam för första gången eller ska jag? Vill du hänga på? Jag är en lugn, pratglad, humoristisk kille som tycker om god mat, god öl och gott vin. Tränar 3-4 ggr i veckan. Samhällsintresserad filmnörd och bokmal.  Hör av dig om du vill hänga på. Din ålder är mindre viktig. Föredrar att umgås med tjejer/kvinnor men är du en samhällsintresserad kille/man går det också bra. Hittat en resa för ca 8900 kr per person. Delar vi rum blir det billigare så klart. Men jag vill gärna ha eget rum.
E-postadress: maki7143@outlook.com
 

Yvonne, 70 Söker dig för resor i Sverige el annat trevligt och sevärt  land. Du som inte bara är inte av sol och bad, utan även natur och kultur. Finns mycket intressant att uppleva. Är seriös och ej rökare.
E-postadress: alice.johansson@hotmail.com
 

Mustafa, 41 söker kvinnligt resesällskap(35-41)år  till spela golf i utomlands/Belek turkiet , flexibel med tidperioden
E-postadress: mustafa@glocalnet.net
 

Stefan, 42 Hej, jag funderar på att ta 1-2 veckor lite mer aktiv semester och har kollat lite på alperna. Kanske ett "camp" där man kan kombinera vandring cykling och forsränning etc. Kan även tänka mig en vandringsvecka i alperna. Vore kul med sällskap. PS är även öppen för andra förslag då jag även funderar på en mer lugn strandsemester. Boendes i Stockholm och har semester v 28-32
E-postadress: nejmlose@hotmail.com
 

Stella, 32 söker resesällskap till Mallorca, Kroatien, Cypern eller Thailand  1 vecka  sommaren 2016. Söker en äventyrslysten tjej/kvinna att resa med.
30-50 år Vandra i vacker natur, eller något annat där man får se sig omkring och röra på sig på samma gång ;) Du skall ej vara någon festartyp!

E-postadress:
mindriell@gmail.com

 

Eva, 44 söker resesällskap till Sydeuropa
E-postadress: Super.najs@spray.se
 

Johan, 49 söker resesällskap till Europa, i sommar.
E-postadress: jonor23@gmail.com
 

Percy, 58 Kommer till Malmö i juni att åka runt o sen tillbaka till Asien efter några veckor. Vill du hänga med? Maila på engelska.
E-postadress: evangeline.ringdahl@oktv.se
 

Gunilla, 70+ söker ressällskap från Helsingborg.
E-postadress: gunilla.andersson38@gmail.com
 

Janne, 69 Söker kvinnligt resesällskap till bilrundtur i Österlen i sommar. Hyra stuga, se vacker natur, äta gott från bl.a rökerier o.s.v
E-postadress: jasgarbo@hotmail.com
 

Anna, 42 söker resesällskap till roadtrip i Sverige i sommar. Tänker mig Skåne, Österlen eller Öland/Gotland. Tycker om mysiga småstäder o uppleva vacker natur på vägen. Besöka loppisar, vandra i vackert landskap, äta gott och gå på konserter. Har egen bil, så bara sällskapet som saknas, man eller kvinna med liknande intressen önskas :)
E-postadress: anna.sofia.vbg@gmail.com
 

Pia, 45 söker resesällskap med transibiriska järnvägen till Nepal, Nepal och Kina.
E-postadress: pia,enros@yahoo.com
 

Viktor, 43 Söker kvinnligt sällskap att göra en fantastisk resa med. Är så att jag har en lyxresa att utnyttja tillsammans med någon där allt redan är betalt med all inklusive. Ålder utan betydelse, barn inget hinder, bara du har nära till skratt, resor, natur och positiv människa med hjärtat på rätta stället. När och vart vi åker bestämmer vi tillsammans då det passar bäst för oss båda. Så du tjej/kvinna som vill bli bjuden på en häftig resa i-år hör av dig.
E-postadress: hogstavinsten@hotmail.se
 

Hale, 34 söker resesällskap till USA, sommaren 2016, Sugen på en roadtrip med bil i USA. Skulle gärna vilja planera resan nu. Jag har tänkt åka i juni och vara borta i någon eller några månader. När, längden och destinationen på resan kan diskuteras.-). Så ge dig friheten att skriva förslag om var och när du vill åka!  En spontant och trevlig tjej som älskar att resa, upptäcka nya ställen, äventyra och se fina naturer. Hopps någon eller några är inne på samma spår och vill göra denna resa med mig. 34 år tjej, en enkel, öppen, trevligt, äventyrlig och inte kräsen som person  Ett exempel, bila genom västkusten i USA och vill se så mkt det går utav vistelsen och ha det gött. (Grand Canyon, Yosemite, Sequoia, Bryce Canyon, Redwood, Death Valley, Yellowstone, Monument Valley- Lake, Lake Powell,- Arizona, The wave, Antelope canyon, Arizona, Las Vegas - Nevada, Colorado-floden, Central Park, San Fransisco, Los Angeles, Monterey, Santa Monica, Holbrook kanske sedan Hawaii . mm. Eller köra Route 66.  Har körkort och vill helst resa med en/flera tjejer. kontakta mig, om du är på samma spår.
E-postadress: happy.hale@hotmail.com
 

Linda, 38 söker resesällskap med körkort för roadtrip t Gotland i september/oktober.
E-postadress: linjoh77@gmail.com
 

Annette, 51 söker resesällskap till Marocko november (end kvinnligt sällskap)
E-postadress: annette.berg@sva.se
 

Nelja, 57 söker kvinnligt resesällskap till Vietnam, Burma,   Laos, Kambodja. Start 2017 02 01  22 dagar. Bor i Göteborg.
E-postadress: nelja@telia.com
 

Robin, 25 söker resesällskap till Berg, skog, dalar.
E-postadress: robinrobin1990@hotmail.com
 

Hasse, 60 söker resesällskap till USA.
E-postadress: Reg2rut@gmai.com
 

Stavros, 41 söker resesällskap till Grekland.
E-postadress: Stabbe75@gmail.com
 

Mikael, 48 Söker sällskap till Spanien i juli. 1 vecka med sol och bad.
E-postadress: Mikaellundahl@gmail.com
 

Lena, 59 söker resesällskap till Spanien (enbart kvinnligt sällskap).
E-postadress: lsderlund@hotmail.com
 

Annika, 60 söker kvinnligt resesällskap för sol o badsemester någon gång efter midsommar (eller under midsommar). Vill självklart även se mig omkring o uppleva saker. Gå ut och äta o dricka gott på kvällen. Senare under hösten eller vintern skulle jag vilja resa längre bort. Ev Thailand, Kambodja. Bor i Göteborg. Skriv en rad så vi kan ses/höras vidare.
E-postadress: annikahansen54@hotmail.com

 

Selina, 45 söker resesällskap. Har inte bestämt mig än men nån gång under sen augusti eller september till november.
E-postadress: selima70@hotmail.com

 

Marcus, 33 söker resesällskap till sol och värme. 2 veckor mellan vecka 30-33. Kanske Spanien, Kanarieöarna, Madeira. Öppen för förslag.
E-postadress: malakozh@gmail.com

 

Kerstin, 73 Söker kvinnligt resesällskap till lite mer exotisk resa i höst/vinter, t ex Peru/Galapagos, Kuba, Australien, safari i Afrika. Jag bor på västkusten så det vore bra om du också bor där så vi kan träffas.
E-postadress: vangard31@gmail.com

 

Stina, 35+ söker resesällskap till sommar 2016: Norge (Oslo/Bergen/ Trondheim) eller Irland (Dublin). Ej party- eller budgetresa. Du ska vara resvan, lagom social, ålderskat 30-50år. Endast resa fr Arlanda. Jag bor i Uppsala.
E-postadress: empirica_gothica@outlook.com
 

Senada, 55 söker resesällskap till Kina.
E-postadress: senadasijaric@hotmail.com
 

Armanda, 69 söker resesällskap till Sol och värme.
E-postadress:
Armanda_armandi@hotmail.se

 

Maria, 48 söker resesällskap. Vore trevlig med resesällskap v 30 el 31 i sommar till sol, bad och/eller storstad. Helst kvinnligt sällskap (EJ lesb), gärna resvan och självständig.
E-postadress: mlinkv20@live.se
 

Ann-Sofe, 70 Söker resesällskap till Kanarieöarna 2-3 veckor i november/december. Delad 2-rumslägenhet, jag är rökfri. Avresa Umeå eller Arlanda.
E-postadress: ann.1396@hotmail.com
 

Lidija, 63 söker resesällskap till Grand Kanarien.
E-postadress: lidija84@gmail.com
 

Marianne, 70 Hej! bor i Malmö. Söker kvinnligt ressällskap till Lissabon eller Barcelona ca en vecka i september. Bra om också du bor i Skåne så vi kan träffas några gånger innan.
E-postadress: mh.malmo@gmail.com
 

Christer, 72 söker resesällskap till Outback driving OZ spring 2017.
E-postadress: charlie_jendren@hotmail.com
 

Lundabo, 61 söker resesällskap till cykelturer under dagen i sydvästra Skåne.
E-postadress: 2468m9753@gmail.com
 

Fia, 38 Någon tjej som är sugen på en solsemester i Europa i Juli 2016? Tänkte åka någon gång mellan den 9-13 Juli och sedan vara iväg en vecka. Bor i Blekinge så fördelaktigt om du bor i närheten så vi kan ses innan vi isf åker iväg. Jag behöver ladda batterierna med mycket sol, bad, utflykter, god mat och drinkar.
E-postadress: fian1978@hotmail.com
 

Oscar, 68 söker kvinnligt ressällskap till resa i morernas fotspår - södra Spanien - kultur, natur och njutning.
E-postadress: maturity.nu@hotmail.com

 

Ulf, 43 söker resesällskap till bilresa till Portsmouth UK från Blekinge t o r i augusti 6dagar. 
E-postadress: Nikolaihallman@Hotmail.com